Mirjam Daalmans
Cello

Mirjam Daalmans is op dertienjarige leeftijd begonnen met cellolessen bij Bab Ockhuijsen. Na drie jaar les gehad te hebben auditeerde ze bij het Amersfoorts Jeugd Orkest en werd aangenomen. In die tijd nam ze het besluit om in de muziek verder te gaan.

Ze studeerde bij Lenian Benjamins en Robert Dispa. Volgde masterclasses bij o.a. Anna Gorelova, prof. Havlik Brno en Eliaz Arizcuren. Haar studie rondde ze af bij Michel Dispa aan ARTEZ te Arnhem.

Ze volgt nu lessen bij René Berman, solocellist van Het Gelders Orkest. Mirjam is een aantal jaren solocelliste geweest bij The Fine Arts Chamber Orchestra. Verder is zij een graag geziene gast bij verschillende orkesten.

Mirjam bespeelt een instrument dat speciaal voor haar gebouwd is door de wereldwijd gelauwerde Brusselse luthier Thomas Meuwissen.

Kees Sintnicolaas
Piano

Kees Sintnicolaas leerde de beginselen van het pianospelen van zijn vader Bram Sintnicolaas, die pianist, organist en koordirigent was.

Kees studeerde piano aan het Rotterdams Conservatorium bij o.a. Gert van der Steen en Ton Hartsuiker. Uiteindelijk verkoos hij een professionele loopbaan als arts, medisch-immunoloog maar hij is altijd enthousiast piano blijven spelen.

Op dit moment volgt hij lessen bij de uit Rusland afkomstige pianist Misha Fomin.